BIZARNA KRAĐA

Provalio im u kuću da bi tiho ukrao auto

16.03.2010 u 14:50

Bionic
Reading

Dvije bizarne krađe dogodile su se ovih dana na požeškom području. U jednoj od njih nepoznati je počinitelj opljačkao traktore, otuđivši iz njih sve vrijedno što je mogao odnijeti. U drugoj je pak neobičnoj krađi lopov najprije provalio u kuću da bi se domogao ključa automobila

Provala u dva traktora dogodila se između 13. i 15. ožujka u blizini mjesta Striježevica. Provalnik, za kojim policija intenzivno traga, iz radnih je strojeva ukrao 140 litara goriva, ulje, akumulatore i razni alat, a još je 60 litara nafte ukrao iz bureta koje je bilo pored traktora.

Druga neobična provala dogodila se u ponedjeljak između 7 i 14 sati u Ulici Dragutina Tadijanovića u Požegi. Provalnik je došao na ideju kako ukrasti automobil bez provale u njega. Mudri je kradljivac stoga provalio u obiteljsku kuću vlasnika auta te pronašao i ukrao originalni ključ. Iz dvorišta je potom uz pomoć ukradenog ključa bez buke ušao u Hondu Civic te se u ukradenom automobilu požeških registracijskih oznaka odvezao u nepoznatom smjeru. Policija traga za kradljivcem kojem slijedi kaznena prijava.