TRAŽE SE

Proteklog tjedna nestalo je osam osoba

13.07.2012 u 15:12

Bionic
Reading

U Rijeci je tijekom prošlog tjedna nestalo dvoje maloljetnika u dobi od 13 i 14 godina, u Garčinu 16-godišnjakinja, u Zagrebu dvije 17-godišnjakinje, u Sesvetama 30-godišnjak, na Braču 64-godišnjak te starica od 74 godine u Koprivnici

Pogledajte njihove fotografije te, ukoliko prepoznate ili posjedujete bilo koju informaciju o nekome od njih, dojavite policiji kako bi ih se što prije pronašlo.

Nikolina Majdek (17) nestala je prošlog petka, 6. srpnja, u Zagrebu. Tada se udaljila s adrese Sv. Mateja 70A te joj se izgubio svaki trag. U vrijeme nestanka bila je odjevena u tamne tajice i svijetlu majicu dugih rukava. Visoka je oko 162 cm, ovalnog lica, ima plavu kosu i plave oči te je srednje tjelesne građe.

Istoga dana nestalo je još dvoje ljudi. U Garčinu, s adrese Sapci 78, udaljila se Ivana Zastrižni (16). Ona je visoka oko 178 cm, ima crvenu kosu i kestenjaste oči te je srednje tjelesne građe.

Tridesetogodišnji Zvonimir Đapić nestao je pak u Sesvetama. Trag mu se izgubio prije sedam dana kada se udaljio s adrese Pavla Lončara 6. Visok je oko 175 cm, ima crnu kosu, zelene oči, ovalno lice te je srednje tjelesne građe. U vrijeme nestanka bio je odjeven u kratke sive hlače, sivu majicu i crne tenisice.

U ponedjeljak, 9. srpnja, s adrese Miklinovec 112 u Koprivnici, nestala je Marija Vidović (74). Visoka je oko 160 cm, ima kestenjastu valovitu kosu, okruglo lice te slabije tjelesne građe.

Istoga ponedjeljka u Supetru na Braču nestao je Ivan Jukić (64). Ivan ima protezu na desnoj nozi i otežano se kreće, sijedu kosu, ovalno lice te je srednje tjelesne građe.

Potom je u utorak, 10. srpnja, u Rijeci nestao maloljetni Danijel Grublješić, čiju fotografiju policija ne posjeduje. Danijel ima 13 godina, a svaki trag mu se izgubio kada je otišao s adrese Vukovarska 49. Visok je oko 160 cm, ima smeđu kosu i smeđe oči.

U Zagrebu je dan kasnije, 11. srpnja, nestala 17-godišnja Maja Glešić. Otišla je s adrese Sv. Mateja 70A i nije se vratila. Visoka je oko 165 cm, ima smeđu kosu i smeđe oči, a na sebi je imala rozu majicu bez rukava i sive tajice do koljena s čipkom.

Posljednje prijave stigle su Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba jučer, 12. srpnja: radi se o 14-godišnjem Mateu Talić iz Rijeke. Mateo se udaljio s adrese boravišta Franje Čandeka 2 sa svojim prijateljem te mu se izgubio svaki trag. Visok je oko 167 cm, ima plavu kosu i smeđe oči.

Enni je, kada se udaljila s adrese Lovranska 4, bila odjevena u crno-sivu haljinu do iznad koljena i bijele All star tenisice. Djevojka je visoka oko 175 cm, ima smeđu kosu i smeđe oči, okruglo lice te je srednje tjelesne građe. Na lijevoj nozi ima ožiljak, a na usnici pierce.