JESTE LI IH VIDJELI?

Prošlog tjedna opet nestalo sedam osoba

29.03.2013 u 11:50

Bionic
Reading

Tek je dvoje od sedmero nestalih maloljetnika o kojima smo izvijestili prošlog petka pronađeno, a tijekom prošloga tjedna u Nacionalnu evidenciju nestalih osoba upisano je 12 osoba. Petero je vrlo brzo i pronađeno, a još se traga za sedam osoba, među kojima su tri maloljetnice. Policiji je u njihovom pronalasku koristan svaki podatak o njima pa ako ih imate, dojavite u najbližu policijsku postaju, na broj telefona 192 ili putem e-maila nestali@nestali.hr

Osman Musić (45) iz Sesveta prva je osoba uvedena u Evidenciju u tjednu za nama, a nestao je još 18. ožujka u Zagrebu. Udaljio se s adrese Kišpatićeva 12 te mu se gubi svaki trag. Visok je 175 centimetara i srednje je tjelesne građe.

Nadalje, 21. ožujka u Krapinskim Toplicama, s adrese Slivonja Jarek 8a, otišao je 76-godišnji Leonard Putz. On je iste visine i građe kao Osman te ima sijedu kosu i kestenjaste oči. Na sebi je tada imao sive hlače, smeđu jaknu i crne cipele.

U PU osječko-baranjskoj vodi se nestanak maloljetne Ružice Petrović (16). Djevojka je 22. ožujka otišla s adrese boravišta Kolodvorska 8, Karanac i još se nije vratila. Visoka je 150 centimetara, srednje je građe, crnih očiju i ravne smeđe kose.

Trag se izgubio i 32-godišnjoj Zorici Špoljarić iz Slatine, koja se 24. ožujka udaljila sa zagrebačke adrese Bolnička cesta 32. Ova mlada žena otišla je u crnoj trenirci, tamnoplavoj jakni i čizmama, a visoka je 163 centimetara, ima plavu kosu i plave oči.

Istoga dana u Ključić Brdu, s adrese Ključićka 92, nestao je 64-godišnji Anto Pelivan. Anto je visok 185 centimetara, srednje je građe, ima crnu kosu i smeđe oči.

Koprivničanki Kristini De Conti (16) trag se izgubio u Splitu 25. ožujka. Otišla je s adrese boravišta Gundulićeva 31 u nepoznato. Visoka je 165 centimetara, jače je tjelesne građe i riđe kose.

I posljednja trenutačno upisana u Evidenciji nestalih osoba je ponovo Morena Uzelac. Ta 17-godišnja Riječanka slabije građe udaljila se s adrese boravišta Aleja Dragutina Domjanića 15 u Bedekovčini, 16. ožujka. Visoka je, podsjetimo, 165 centimetara, ima kestenjastu kosu i velike kestenjaste oči.

Osobe za kojima se još traga iz tjedna ranije su maloljetnici Ivan Ružyćkyj (16) - Mali Lošinj, Martina Dekanić (16) - Zagreb, Kristina Jurković (17) - Glina, Dino Šišić (16) - Ivanec i Damir Amić (17) - Osijek.