edukativno-zabavnA manifestacijA

Projekt 'Na putu do smanjenja rizika od katastrofa' u Karlovcu!

22.11.2023 u 11:45

Bionic
Reading

Karlovac, predvorje školske sportske dvorane OŠ Grabrik, Ulica Bartola Kašića 15, vrijeme događanja: 23.11.2023., u 10:00 sati

U sklopu kampanje 'Usvojimo znanja da šteta bude manja', Ravnateljstvo civilne zaštite Ministarstva unutarnjih poslova organizira edukativno-zabavnu manifestaciju, posebno namijenjenu roditeljima i djeci školske dobi, kako bi se upoznali s modelima koji vjerno prikazuju situacije poput potresa, poplava i erozije te naučili kako se pripremiti i zaštititi u slučaju iznenadnih nepogoda. Svijet je sve više suočen s nepredvidivim prirodnim događajima koji mogu uzrokovati ljudska stradavanja i velike materijalne štete. Zato je dobra priprema najvažnija! Stečenim znanjem i spremnošću svi zajedno možemo aktivno utjecati na smanjenje rizika od katastrofa te umanjiti njihove posljedice.

Pozivamo vas u četvrtak u 10:00 sati u predvorju školske sportske dvorane OŠ Grabrik, Ulica Bartola Kašića 15, gdje ćete na zabavan i poučan način dobiti korisne informacije o katastrofama uzrokovanim prirodnim prijetnjama i kako se s njima nositi.

Kampanja je dio projekta 'Na putu do smanjenja rizika od katastrofa', financiranog iz fondova Europske unije, kojeg Ravnateljstvo civilne zaštite provodi u suradnji s Agencijom za odgoj i obrazovanje.

Dodatne informacije o projektu i sudjelovanju u aktivnostima možete pronaći na stranici Ravnateljstva civilne zaštite Ministarstva unutarnjih poslova: https://civilna-zastita.gov.hr/