NA ISPITIVANJU

HGSS-ovac napadnut na Platku progovorio o traumi: 'Svima oko mene je ovo stres, kao i meni samome'

07.02.2023 u 21:27

Bionic
Reading

'Ne znam što bih rekao. Odlazim na neurološke pretrage. Još uvijek ne bih govorio o detaljima. Vidjet ćemo sve za nekoliko dana kada nalazi budu gotovi pa da to riješimo', istaknuo je Marko Grgačević, HGSS-ovac napadnut na Platku, za RTL Danas

Riječko Općinsko državno odvjetništvo zbog incidenta na Platku otvorilo je istraživanje protiv 21-godišnjaka zbog postojanja osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela teške tjelesne ozljede u pokušaju. Odnosi se to na napadača koji je s leđa prišao HGSS-ovcu i udario ga nogom u glavu, a njegov odvjetnik nema saznanja o mogućem prIvođenju svog branjenika. RTL Danas doznaje kako je odvjetništvo počelo s ispitivanjima, pa je jutros tako kod njih bio i ozlijeđeni HGSS-ovac. Po završetku, ekskluzivno je s njime razgovarala Maja Brkljača.

Grgačević je rekao da je na ispitivanje pozvan kao žrtva. "Bio sam s tužiteljicom 30-40 minuta", kazao je Grgačević.

Na pitanje o tome misli li je li ovo njegovo posljednje saslušanje i je li netko danas to spominjao odgovorio je: "Nadam se da je ovo moje zadnje saslušanje odnosno svjedočenje. Nitko to nije spominjao".

Grgačević je priznao je i kako mu je sve ovo dosta traumatično.

"Ne znam što bih rekao. Odlazim na neurološke pretrage. Još uvijek ne bih govorio o detaljima. Vidjet ćemo sve za nekoliko dana kada nalazi budu gotovi pa da to riješimo", istaknuo je Grgačević.

Na pitanje je li mu sve to stresno, rekao je da je svima oko njega to stres, kao i njemu samome, ali će svemu tome pomalo doći kraj.

Razgovor možete pogledati na RTL-u.