'BUNGA-BUNGA' DOKAZI

Procurile fotografije s Berlusconijevih orgija

23.03.2011 u 12:59

Bionic
Reading

Nekoliko fotografija s 'bunga-bunga' partija kojima barata tužiteljstvo u procesu protiv talijanskog premijera našlo je put do javnosti. Suđenje Berluconiju za korištenje seksualnih usluga maloljetne Karime počinje 6. travnja

Tužiteljstvo je došlo do vizualnih dokaza o tome što se odigravalo na golišavim terevenkama u Berlusconijevoj vili pored Milana tako što su pročačkali prijenosna računala i fotoaparate koje su konfiscirali pri pretresu. Za sada sigurno znaju da je premijer plaćao za seks s maloljetnom Karimom El Mahroug, tada sedamnaestogodišnjakinjom, a na platnoj listi su mu bile još trideset i dvije žene, od kojih je jedna također prepoznata na fotkama. Riječ je o TV hostesi Barbari Guerri koja je snimljena u policijskoj uniformi, s lisicama i dekoltiranim poprsjem koje kao da će eksplodirati svake sekunde.

Guerra je sudjelovala u talijanskoj inačici 'Farme', a znana je i kao bivša cura nogometaša Manchester Cityja Maria Balotellija

Druge fotografije prikazuju čitav niz zasada neidentificiranih žena u popaljenim pozama i spremnih za poljupce. Fotografije su samo mali dio dokaznog materijala od 20.000 stranica koji terete Berlusconija za zloporabu vlasti i seksualni delikt.

On, pak, sve redom niječe i pripisuje sudski proces ljevičarskoj uroti koja ga želi skinuti s vlasti. Skori početak suđenja će u svakom slučaju biti medijska poslastica, jer će se premijer pred sudom ukazati glavom i bradom, što je dosad bila prava rijetkost.

Barbara Guerra