TVRDI SINČIĆ

Problemi u Živom Zidu: Nekolicina članova pokušala preuzeti stranku

31.12.2015 u 15:42

Bionic
Reading

Ivan Vilibor Sinčić, saborski zastupnik Živog Zida na Facebooku je objavio kako Živi zid, obavještava aktivno članstvo da je dio ljudi unutar stranke pokušao preuzeti upravljanje organizacijom

'Kada u tome nisu uspjeli, odlučili su se odvojiti, te su preuzeli stranice i grupe na kojima su bili administratori. Nove stranice su već postavljene, a uskoro će biti i novi koordinatori za otuđene podružnice', napisao je Sinčić.U cijelosti prenosimo Sinčičevo obraćanje:

Nakon što se stranka konsolidira, bit će raspisani unutarstranački izbori na kojima će se predložiti da stranku, umjesto dosadašnjih 5, vodi jedan predsjednik, koji će se istom prilikom i birati, te će biti izabran novi GO stranke. Naravno, s ljudima koji su ostali uz Živi zid. Onima koji su se odvojili želimo sretno putovanje.

Također moramo napomenuti da iza otetih stranica stoji tek 1-2 čovjeka, poput Zadarske ili Sisačko-moslavačke, dok su cijele organizacije ostale vjerne Živom zidu.

Priča koja se temelji na lažima, podmetanjima, izmišljotinama, rovarenjima, otimanjima stranica i prostora, ogovaranjima, maltretiranjem članstva - zaista mora imati sretan završetak.

Također, pojavile su se priče da odlazim iz Živog zida. To su laži. Ja ne idem nigdje, moje je srce uz stranku koju sam gradio i za koju živim. Uz svih onih 95 000 birača i uz program radi kojeg sam sve žrtvovao. Ivan Pernar i ostale kolege supredsjednici dali su ostavke na svoje funkcije te mi zasad prepustili vođenje Živog zida. Svi ostaju aktivni članovi i borci. Tako će biti do izbora koji će se održati kroz 2 mjeseca i na kojima će skupština odlučiti tko će dalje voditi Živi zid.

Hvala vam što ste već godinama uz nas, hvala na svakom vašem komentaru, savjetu i ideji. Hvala što s nama pratite sve deložacije i molite za sretne završetke, što dijelite naše objave i pomažete da se istina širi.

Hvala kolegi Pernaru što je pokrenuo jednu ovakvu priču jer bez njega danas ne bi bilo ni mene, i nakon svega se povukao sa visoke funkcije.

Svima vam želim sretnu Novu godinu i sve najbolje