NOĆNA MORA SVAKOG VOZAČA

Pripitom kamiondžiji kod Zadra s prikolice poispadali automobili, sreća pa nitko nije stradao

29.02.2020 u 11:02

Bionic
Reading

Autocesta između čvorova Zadar I i Zadar II bila je zatvorena gotovo cijelu noć zbog neodgovornog državljanina BiH koji je s 0,84 promila alkohola u krvi izazvao prometnu nesreću. Problem je bio u tome što je vozio kamion koji prevozi automobile

Kamion je naletio na automobil zagrebačke registracije, a čitatelj 24 sata koji je snimio fotografije kaže kako su neki vozači koji su naletjeli na sudar od straha vozili unatrag prema prvom izlazu. Svjedoči kako su vozila ispala s prikolice, a neka od njih su završila sa suprotne strane autoceste.

Zadarska policija izvijestila je kako u nesreći nitko nije ozlijeđen, ali je nastala velika materijalna šteta.

'Sinoć oko 23.40, između Zadar 1 i Zadar 2, državljanin BiH prevozio je osobna vozila na kamionu i prikolici iz smjera sjevera u smjeru juga. U jednom trenutku je izgubio nadzor nad vozilom te je probio zaštitnu ogradu i prešao na drugu stranu autoceste te je u njega udarilo osobno vozilo zagrebačkih registracijskih oznaka. Četiri auta koje je prevozio su ispala s kamiona. Imao je 0,84 promila alkohola. Nitko nije ozlijeđen, a nastala je velika materijalna šteta. Promet je otvoren u 5.25 u smjeru juga, a u smjeru sjevera tek u jutros nešto prije 10 sati', izvijestili su iz zadarske policije.