PORUKA PRVOM ČOVJEKU GRADA?

Pretučena supruga vukovarskog gradonačelnika!

13.12.2012 u 12:45

Bionic
Reading

Više maskiranih nepoznatih počinitelja, uz prijetnju oružjem i upotrebu fizičke snage, počinilo je sinoć u Vukovaru razbojništvo nad 52-godišnjom Vukovarkom, priopćila je Policijska uprava vukovarsko-srijemska. Neslužbeno se doznaje da je napadnuta supruga vukovarskog gradonačelnika i saborskog zastupnika Željka Sabe

Policija je izvijestila da se napad dogodio oko 20 sati, na adresi Trg Republike Hrvatske 3, te kako je napadnuta žena 'zadobila lakše tjelesne ozljede'. 'Počinitelji su se ubrzo udaljili s mjesta događaja, pri čemu nije počinjena veća materijalna šteta', navela je policija.

Navodno su napadači upali u stan vukovarskog gradonačelnika nakon što im je vrata otvorila njegova supruga Željka. Napadači, a pretpostavlja se da ih je bilo trojica ili četvorica, zlostavljali su prestrašenu ženu. Doznaje se i da su tijekom napada poručili njezinom suprugu da se 'prestane bahatiti'. U vrijeme napada Sabo nije bio u stanu, nego se vraćao sa zasjedanja Hrvatskog sabora.

Željki Sabo pomoć je pružena u vukovarskoj bolnici.

Policijski službenici poduzimaju kriminalistička istraživanja u cilju pronalaska nepoznatih počinitelja kaznenog djela, potvrđeno je u policiji.