NOVA VULINOVA PROVOKACIJA

'Predrag Matić se nikada neće izliječiti od ustaštva'

01.04.2015 u 20:23

Bionic
Reading

Srbijanski ministar rada Aleksandar Vulin poručio je hrvatskom ministru branitelja Predragu Matiću da 'se od ustaštva neće izliječiti nikada'

'Ja sam poželio napredak i uspjeh Hrvatskoj, a meni ministar branitelja Predrag Matić liječenje', naveo je, kako prenosi televizija N1, Vulin u pisanoj izjavi.

Hrvatski ministar branitelja Predrag Matić osvrnuo se danas na izjavu Vulina o hrvatskom premijeru poručivši mu: 'Idi, bre, pa se leči', a istu poruku uputio je i lideru radikala Vojislavu Šešelju koji je danas ispred Palače pravde zapalio hrvatsku zastavu.

'Možda za mene ima lijeka, ali se ministar branitelja Matić od ustaštva neće izliječiti nikada', odgovorio je Aleksandar Vulin.

Hrvatski ministar reagirao je na raniju Vulinovu izjavu kojom je kritizirao premijera Hrvatske Zorana Milanovića zbog njegove izjave da odluka o povratku Šešelja u haški pritvor neće destabilizirati regiju, a da ni na koji način ne bi smjela destabilizirati Srbiju.

Podsjetimo, zbog ranije Vulinove izjave u kojoj je Antu Gotovinu nazvao ustaškim generalom, ali i zbog Šešeljeva paljenja hrvatske zastave, žestoko je reagiralo i Ministarvstvo vanjskih i europskih poslova te hrvatskog veleposlanika u Srbiji povuklo na hitne konzultacije u Zagreb.