RIJEČKI BAND AID

Poslušajte kako Komadina pjeva božićne pjesme

07.12.2012 u 15:28

Bionic
Reading

Ako ste željni novih božićnih pjesama tijekom nadolazećih blagdana, možete slušati 'Božićna svjetla'. Nova je to skladba neobičnog Band Aida, koju uz prave pjevače pjevaju glumci, estradnjaci, primorski gradonačelnici, ali i bivši župan i ministar Zlatko Komadina

Na Trsatskoj gradini snimljen je i spot za tu skladbu pa ih u toplini svog okićenog doma možete i gledati. Ekipu čine klapa Grobnik, koja je i inicijator spota, potom pjevači Voljen Grbac, Antonio Krištofić, Vivien Galeta, Mario Lipovšek-Battifiaca, Karin Kuljanić i Mirjana Bobuš, glumci Olivera Baljak i Alen Liverić, a od političara tu su gradonačelnici Čavla, Kostrene i Bakra, Željko Lambaša, Miroslav Uljan i Tomislav Klarić te Zlatko Komadina.

Ako ste se ponadali da ćete čuti i vidjeti riječkog gradonačelnika Vojka Obersnela, prevarili ste se. On je, naime, zbog višednevnog službenog puta, bio spriječen da bude dio Band Aida.

Autor glazbe je član klape Grobnik Zoran Trubić, tekst potpisuje Robert Zaharija, dok je za aranžman zaslužan Aleksandar Valenčić. Redatelj spota je Bruno Grgurić.

Band Aid, sastavljen je, poručuju, s ciljem da u blagdansko vrijeme svim ljudima dobre volje s Kvarnera i cijele Lijepe naše zaželi sretan Božić. Pa uživajte!

Spot za Božićna svjetla