GAMING TURNIR

Posjetite Universeov masivni LAN turnir u Areni

13.02.2014 u 11:46

Bionic
Reading

Smatrate li se kompetitivnim gamerom, definitivno morate posjetiti ovotjedni super-LAN turnir u Arena Centru u Zagrebu

Igraju vam se kompetitivne igre i fale vam veliki turniri? Od 15. do 19. 4. 2014. godine u prostorima Arena Centra u Zagrebu udruga Universe koja se bavi promicanjem informatičke i gaming kulture organizira najveći LAN turnir u ovom dijelu Europe. Universe je odlučio napraviti veliki korak naprijed i ponuditi više svim ljubiteljima video igara i elektroničkih sportova, zbog toga što Hrvatska u tome segmentu znatno zaostaje za razvijenim zemljama u Europi i svijetu.

 

Radi se o LAN turniru koji će se održati na 2. katu Arena Centra u Zagrebu. U trajanju od punih 5 dana i nagradnim fondom većim od 50,000 KN to je najveći turnir održan u Hrvatskoj. Na turniru će se moći zaigrati sljedeće igre:

• Call of Duty 2
• Call of Duty 4
• Counter Strike: Global Offensive
• League of Legends
• DotA 2
• Starcraft 2
• Pro Evolution Soccer 2014
• Gas Guzzlers: Extreme (Free2Play)

Kako sam event nebi bio prazno „buljenje“ u monitore, ekipa iz Universea pobrinula se da event bude popraćen raznim aktivnostima. Tako su za sve posjetitelje osigurali Free 2 Play zonu, na koju će svi posjetitelji moći doći, te potpuno besplatno isprobati razne igre i periferiju tijekom eventa. Kako to nebi bilo sve, u suradnji s Hrvatskim studiom koji se bavi proizvodnjom igara, osigurali su i giveaway-ove, na kojem će oni dijeliti svoje proizvode (Igre i sl.). Tu su naravno i tombole te ostale nagradne igre. Također biti će postavljen i prostor za gledatelje, koji će mečeve moći gledati na plazma televizoru odnosno projektoru. Cijeli event će biti popraćen prijenosom uživo preko interneta, na kojemu će gledatelji moći pratiti intervjue i najzanimljivije mečeve sa mjesta događaja iz udobnosti svojih domova.

 

 

Kotizacije za igre kreću se od 70€ pa do 250€, a prijaviti se možete putem Universeove web stranice