neka im je sa srećom

Poručnik zaprosio poručnicu na Kninskoj tvrđavi

22.05.2024 u 20:37

Bionic
Reading

Na Kninskoj tvrđavi, nakon što su polaznicima 10. naraštaja obuke za razvoj vođa Središta za razvoj vođa 'Marko Babić' uručene značke i diplome, pripadnik motorizirane bojne 'Vukovi' Gardijske mehanizirane brigade poručnik Marko Pedić, na oduševljenje svih prisutnih, a posebno obitelji i prijatelja, zaprosio je svoju djevojku, također pripadnicu Hrvatske vojske, poručnicu Teu Kovačević

Kako kaže, trebao mu je motiv da tijekom obuke, tijelo prati i srce: "Prsten je kupljen prije obuke i dao sam ga sestri da ga donese na Kninsku tvrđavu. Obuka je bila teška, vođen srcem tijelo je izdržalo, ali upravo zbog svih tih fizičkih napora nisam imao nervozu prije prošnje".

Na kraju, poručnik Pedić zaključio je s osmijehom kako je nakon obuke spreman i za brak, a Ministarstvo obrane i Oružane snage RH žele im puno sreće u budućem zajedničkom životu.

Podsjetimo, svečanim uručenjem nagrada i priznanja danas 22. svibnja 2024. na Kninskoj tvrđavi završila je dvodnevna hodnja polaznika 10. naraštaja Središta za razvoj vođa “Marko Babić” od Udbine do Knina.

sve osim nogometa