IZDANA ODOBRENJA

Policija u Trogiru i Solinu postavlja više od 30 novih nadzornih kamera, evo na kojim lokacijama će vas snimati

  • Autor: B. R.
  • Zadnja izmjena 17.05.2019 11:53
  • Objavljeno 17.05.2019 u 11:53
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: NN

Policijska uprava splitsko dalmatinska obavještava da su izdana odobrenja za postavljanje novih nadzornh kamera u Trogiru i Solinu

Kako javlja Slobodna, od početka 2019. godine Inspektorat unutarnjih poslova splitske policije je jedinicama lokalne samouprave izdao dva odobrenja za provođenje zaštite sustavima video nadzora i to Trogiru za 23 lokacije i Solinu za 10 lokacija. Otprije je Solin imao odobrenje za tri kamere, a ove godine je zatražio policijsku prosudbu za lokacije na kojima će postaviti tri puta više uređaja. Od deset lokacija na kojima će biti nove kamere u Solinu izdvajamo: raskrižje ulica Braće Radića-Nevena Kuduza, raskrižje ulica Marka Marulića-Splitska i raskrižje ulica Put Mira- Matoševa.

Policija izdaje odobrenje ako su ispunjeni svi uvjeti, te se smatra da će postavljanje sustava zaštite video nadzorom pozitivno utjecati na razinu opće sigurnosti ljudi i imovine. Prethodnih godina su izdana odobrenja Splitu za 15 lokacija, Solinu za 3 lokacije, Makarskoj za 6 lokacija, Hvaru za 12 lokacija, Sinju za jednu i Općini Lovreć za 4 lokacije.

U Splitu između ostalog imaju kamere na Matejuški, Trgu Gaje Bulata i Peristilu. “Live” prijenos s Pijace, s jedine kamere u Sinju, može se naći na stranicama Turističke zajednice tog grada.

RAST TEMPERATURE MORA

Ljeto je pred vratima: Hrabri su iskoristili sunčani dan za prvo ovogodišnje plivanje

Pogledaj galeriju
13

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!