MEĐIMURSKE PROVALNICE

Policija traži dvije drske kradljivice

10.09.2010 u 14:18

Bionic
Reading

Međimurska policija objavila je opis dviju ženskih osobe za kojima traga zbog drske krađe

Ženska osoba visine oko 160 centimetara, crne duže kose vezane u rep, odjevena u šarenu majicu ili džemper te tamne hlače, kao i ženska osoba visine oko 150 centimetara, svjetlije ravne kose do ramena, odjevena u džemper i tamnije hlače, sinoć oko 19.10 sati iskoristile su nepažnju 68-godišnje vlasnice kuće u Turčišću te su otključale sporedna vrata kuće originalnim ključem koji se nalazio na vidnom mjestu uz ulaz.

Ušavši u spavaću sobu, uzele su dva novčanika s domaćim i stranim novcem te zlatni nakit, a u trenutku krađe zatekla ih je vlasnica. Vidjevši je, pokušale su pobjeći iz sobe s ukradenim stvarima, no oštećena je jednoj uspjela uzeti novčanik iz ruke. Međutim, druga ženska osoba odgurnula je vlasnicu kuće u stranu, nakon čega su obje kradljivice pobjegle kroz glavna ulazna vrata koja su prethodno otključale ključem koji se nalazio u bravi.

Prilikom drske krađe, kako su izvijestili iz PU međimurske, oštećena nije zadobila nikakve ozljede, a materijalna šteta procjenjuje se na 3.500 kuna.