UTJERIVANJE DUGOVA

Policija otkrila otmičare 19-godišnjaka

10.10.2010 u 19:56

Bionic
Reading

Splitska je policija zbog kaznenih djela protupravnog oduzimanja slobode i iznude kazneno prijavila trojicu mladića koji su oteli 19-godišnjaka, što je bila druga otmica u jednom danu, ali napadači na drugog mladića nisu još nađeni

Kako je danas izvijestila splitsko-dalmatinska policija, 19-godišnjaka su u subotu navečer na splitskim Pujankama oteli 25-godišnjak, 24-godišnjak i 20-godišnjak. Ugurali su ga u automobil, gdje ga je jedan od otimača, kome je dugovao nekoliko tisuća kuna, udario šakom u glavu dok su se vozili. Zatim su ga razodjenuli i golog izbacili iz automobila, a on je slučaj prijavio policiji.

Policija je trojicu napadača ubrzo uhitila i nakon kriminalističke obrade protiv njih podnijela kaznenu prijavu redovnim putem bez privođenja na istragu.

U subotu rano ujutro dogodila se prva, još nerazjašnjena, otmica tog dana. U Kaštel Kambelovcu su 22-godišnjaku s leđa prišle dvije nepoznate osobe, stavili su mu vreću na glavu, ugurali ga u auto, odvezli ga u nekoliko kilometara udaljenu Kaštel Gomilicu i tamo ga izbacili iz automobila.