NESPRETNI DVOJAC

Policajci ih uhitili s plijenom par minuta nakon krađe

10.01.2011 u 15:44

Bionic
Reading

S punim rukama plijena iz krađe policajci su u subotu zatekli dvojicu 20-godišnjaka. Mladići su uhićeni samo nekoliko minuta nakon što su provalili u jedan slavonskobrodski kafić iz kojeg su potom ukrali sve što je vrijedno

Prikladnim predmetom kradljivci su razbili staklo na ulaznim vratima ugostiteljskog objekta, nakon čega su se obojica provukla kroz otvor na staklu. Dvojac, koji je od prije poznat policiji, potom je brzo 'snimio' unutrašnjost kafića, nakon čega su se bacili u krađu.


U tren oka iz kafića su iznijeli televizor i dvije gajbe piva, koje su potom sakrili u obližnje grmlje. Nakon toga se ponovno vratili u kafić, te su s polica uzeli još šest boca raznog alkoholnog pića, s pulta mobitel Nokia, a iz kase oko 1.200 kuna u raznim apoenima.

Nakon što su podijelili plijen, dečki su se s ukradenim predmetima uputili svojim kućama. Oko ponoći, na putu prema kući jednoga od njih s plijenom iz krađe zatekla je policija, te je uhićen na licu mjesta. Nakon provedene kriminalističke obrade ušlo se u trag i njegovom 20-godišnjem 'poslovnom partneru'. Mladići su ostali bez ukradenih predmeta koji su vraćeni vlasniku, te su zaradili kaznene prijave za kazneno djelo teške krađe provaljivanjem.