NESPRETAN S PIŠTOLJEM

Policajac sam sebe prostrijelio

15.01.2009 u 11:26

Bionic
Reading

Policijska uprava zadarska izvijestila je jutros da je prošle noći u Pagu došlo do samoranjavanja 30-godišnjeg policijskog službenika Policijske uprave zadarske koji je tada bio izvan službe

Do samoranjavanja je došlo zbog nestručnog rukovanja službenim pištoljem u trenutku kad se policijski službenik nalazio sam na ulici. Policajac je zadobio prostrijelnu ranu u predjelu potkoljenice te je prevezen u Opću bolnicu Zadar, izvijestila je jutros PU zadarska.

U jutrošnjem policijskom izvješću navodi se da je sinoć oko 20,40 u mjestu Rtina kod Zadra buknuo požar na jednoj konobi, koji su vatrogasci ugasili u 22,20 sati. U požaru je u potpunosti izgorjelo krovište konobe i predmeti u unutrašnjosti. U tijeku je očevid na mjestu događaja.

U izvješću Policijske uprave zadarske još se navodi da je u srijedu u mjestu Karin Gornji, u svojoj vikend kući, mrtva pronađena 64-godišnja žena iz Zagreba. Mrtvozornik je pregledao tijelo na kojemu nije bilo tragova nasilja, a nakon izvršene obdukcije bit će utvrđen točan uzrok smrti.