Pletenje je hit!

Pletenje je hit!

26.01.2012 u 11:36

Bionic
Reading

Ali i heklanje! Intuitivno to znam. Jednom sam probala, heklati, ali moja me ljevorukost odvratila od ozbiljnog - heklanja. Ostalo mi je samo divljenje prema navedenim vještinama i ljudima koji - pletu i heklaju :)

Uvijek sam se divila pletiljama i njihovom umijeću - pletenja. Kao i heklericama i njihovom umijeću - heklanja. Smatram oboje najmeditativnijim akcijama iz kojih se rađaju predivni odjevni i topli predmeti.

Imam i knjigu, poklon od prijateljice, o pletenju za početnike, ali se još nisam ohrabrila odnosno upustila u proces samog pletenja. Gledam slikice :).


Možda upišem radionicu heklanja kod Sušene Žemljice :)

Nedavno sam na Facebooku naletjela na profil Sušene Žemljice iza kojega se kriju divne, ultrakreativne pletene stvari jedne samozatajne umjetnice/heklerice.

Prijateljica je postala jednu od njezinih kapica kao primjer idealnog prezimljavanja i veselog kročenja kroz zimu pa pomislih da bi bilo lijepo pokazati neke primjerke svekolikom pučanstvu koje za Sušenu Žemljicu još nije čulo odnosno vidjelo njezine superkreacije.

Evo što sama o sebi kaže i gdje je možete kontaktirati:

hello :) i am one playful person who likes to make things with her hands! mostly things you can wear - on your head, shoulder, or around your body: hats, bags, body embellishers :-)

feel free to write!

Masha Zemlja or mashashasha@yahoo.com


... ili ukucajte Sušena Žemljica u search na Facebooku i odmah ćete je pronaći!

Inače, organizira i čarobne radionice heklanja, o čemu, ako ste zainteresirani, možete također postavljati pitanja na gore navedenu mejl adresu.


Kapica Surla i kapica Antena :)


Rukavice


I nešto za Sjedi&Jedi; pletena kruška i Spaghetti ogrlice :)