komuniciranje u aplikaciji

Plenković: U HDZ-u nema WhatsApp afere

11.11.2019 u 11:36

Bionic
Reading

HDZ-ov predsjednik i premijer Andrej Plenković u vezi tzv. WhatsApp afere i komuniciranjem unutar stranke u grupi na toj aplikaciji, rekao je u ponedjeljak kako nema nikakve afere, već da postoji ono što je normalno i ono što nije

Na novinarski upit uoči predstavljanja predsjedničke kandidature HDZ-ove kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović, šteti li stranci da se taj slučaj sada otvara, Plenković je ustvrdio da ne, nego da može samo pomoći stranci i svakome tko je dobronamjeran.

Predsjednik zagrebačkog HDZ-a Andrija Mikulić rekao je da svi trebaju biti odgovorni za ono što se piše u WhatsApp i viber grupama i facebooku.

Svi koji šire govor mržnje i prijete na grupama apsolutno osuđujem i mislim da to nije dobro u današnje vrijeme, poručio je. Ako pogledate kroz medije u posljednjih mjesec dana vidjet ćete da sam na to upozoravao i HDZ je uvijek demokratska stranka u kojoj možete reći što god želite, iznijeti svoje mišljenje, ali morate poštivati volju većine, dodao je Mikulić.

Na to sam upozoravao i evo sad smo doći u situaciju gdje pojedini članovi šire govor mržnje do prijetnji, mislim da to nije dobro, ali te stvari što i kako će biti, pustite da riješimo unutar stranke, rekao je Mikulić novinarima.