PREMIJEROVA PORUKA

Plenković: Nadam se da će svi uz Božić naći mir i solidarnost u društvu

25.12.2017 u 08:39

Bionic
Reading

Premijer Andrej Plenković, uoči mise polnoćke u zagrebačkoj katedrali, zaželio je svima sretan Božić uz nadu da će u tom velikom kršćanskom blagdanu naći mir i biti solidarni u društvu

"Vjerujem da će ovo vrijeme mira, vrijeme introspekcije, vrijeme dobra biti korisno za sve naše ljude i da ćemo svi skupa u ovom velikom kršćanskom blagdanu naći mir i biti solidarni u društvu", rekao je Planković koji nazoči polnoćki u zagrebačkoj prvostolnici zajedno s predsjednikom Hrvatskog sabora Gordanom Jandrokovićem i nekoliko članova Vlade. 

Jandroković je hrvatskim vjernicima i svim građanima zaželio puno vjere, ljubavi, nade i zdravlja, te neka im se ostvare sve njihove želje.

  • +18
Kardinal Bozanić u katedrali predvodio misu polnoćku Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović istaknuo je važnost vremena koje ljudi provode uz svoje obitelji. "Tu sam sa suprugom, djeca su na svojoj strani, sutra ćemo se svi okupiti na božićnom ručku. Prije svega, najvrijednije je vrijeme koje ću provesti uz svoju obitelj", rekao je.

Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved istaknuo je kako je svim vjernicima Božić "dan kada se radujemo, kada se okupljamo sa svojim obiteljima, kada slavimo taj najveći blagdan u svojoj domovini".