SONY OTKRIO DATUM

PlayStation Move

16.06.2010 u 13:00

Bionic
Reading

Microsoft je otkrio novu verziju konzole Xbox 360, a Sony je odgovorio objavom datuma izlaska za svoj vrlo isčekivani PlayStation Move

Sony je u sklopu sajma E3 objavio datum izlaska svog novog kontrolera PlayStation Move. Za one manje upućene, radi se o kontroleru u obliku palice prilagođene šaci koji bi se funkcionalnošću najlakše mogao usporediti s već odavno poznatim kontrolerom za Wii. Uz palicu za imitaciju pokreta moći ćete kupiti i dodatnu palicu koja će služiti za navigaciju.

PlayStation Move ćete moći kupiti u nekoliko različitih paketa. Po cijeni od 59 funti u prodaji će biti paket koji će uključivati PlayStation Move, PlayStation Eye i disk s uputama za početnike.

Sam Move u prodaji će stajati 40 funti, a dodatni kontroler za navigaciju koštat će dodatnih 30 funti. Na dan izlaska Move će biti podržan u 16 već izašlih naslova, a do Božića taj bi broj trebao biti uvećan za još 40 naslova.




Uza sve to, Sony će kupcima ponuditi još dva dodatka: dršku za Move koja će vam omogućavati da kontroler držite poput pištolja, što će najvjerojatnije biti namijenjeno pucačinama, te stanicu za punjenje. Drška će vas stajati 15, a  stanica za punjenje 30 funti. PlayStation Move u Europi će u prodaju krenuti 16. rujna.

 

Pogledajte Sony Move u akciji!!!