vremenska prognoza

Planirate na odmor? Vrijeme u Hrvatskoj se mijenja

18.07.2018 u 07:23

Bionic
Reading

Kiša koja nas je ovih dana hladila na dočecima Vatrenih, čini se, povlači se. Rast temperatura i sunčano vrijeme očekuju se u zemlji, s ponekim iznimkama

Pretežno sunčano, u unutrašnjosti povremeno uz umjerenu naoblaku, predviđeno je vrijeme za srijedu u Hrvatskoj. Oblačnije u Slavoniji i Baranji, tek rijetko uz malo kiše.

Vrijeme 18.7. Izvor: Screenshot / Autor: dhmz

Ujutro u unutrašnjosti mjestimice magla. Vjetar na kopnu slab do umjeren sjeverozapadni, ponegdje i s jakim udarima. Na Jadranu ujutro uz obalu bura, danju većinom umjeren sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura između 26 i 31 °C.

U Zagrebu pretežno sunčano, povremeno uz umjerenu naoblaku. Vjetar slab do umjeren sjeverozapadni, u okolnom gorju povremeno s jakim udarima. Najviša dnevna između 29 i 31 °C.

Na Jadranu u četvrtak pretežno, a u unutrašnjosti djelomice sunčano. Uz više oblaka u istočnim krajevima te u Podravini mjestimice moguća kiša i pljuskovi.

  • +29
Najbolje fotografije dočeka diljem Hrvatske Izvor: Pixsell / Autor: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL

Vjetar slab, u Slavoniji i Baranji do umjeren sjeverozapadni. Na Jadranu uz obalu ujutro slaba bura, danju umjeren sjeverozapadni i jugozapadni vjetar. Najniža jutarnja temperatura između 14 i 19, na Jadranu od 20 do 24, a najviša dnevna uglavnom između 27 i 32 °C.