TRAŽILA UKRADENI BICIKL

Pijana Čehinja ozlijeđena zbog iskakanja iz vlaka

16.08.2009 u 12:21

Bionic
Reading

Prilikom skoka s vlaka u subotu navečer je u splitskom naselju Kopilici teže ozlijeđena češka državljanka, izvijestila je na tiskovnoj konferenciji glasnogovornica Policijske uprave splitsko-dalmatinske Marina Kraljević-Gudelj

Čehinja se nalazila u društvu s jednim muškarcem kada su jučer kasno popodne vlakom stigli u Split.

Nakon što su se iskrcali primijetili su da im među stvarima nedostaju određeni dijelovi za bicikl pa su se odlučili vratiti na kolodvor.

Kada su Česi stigli na splitski željeznički kolodvor ušli su u vlak bez da su se ikome prethodno javili. Tamo su sami tražili svoje izgubljene stvari no u jednom trenutku vlak je krenuo na čišćenje u Kopilicu, navodi policija.

U strahu, jer očito nisu znali gdje su krenuli, Česi su iskočili iz vlaka. Prilikom pada Čehinja je zadobila dvostruki prijelom ruke. O događaju je izviještena i policija.

Nakon ukazane liječničke pomoći češka turistkinja puštena je na kućnu njegu, a, kako je potvrdila policija, turistkinji je također bilo izmjereno više od dva promila alkohola u krvi.

U PU splitsko-dalmatinskoj su potvrdili kako policija istražuje eventualnu krađu dijelova bicikla, kako su naveli češki turisti.