VREMENSKA PROGNOZA

Piciginaši preplavili Bačvice, do kraja tjedna 17°C

13.02.2017 u 09:57

Picigin u veljači

Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Bionic
Reading

U većem dijelu unutrašnjosti danas će biti umjereno do pretežno oblačno, a na Jadranu i krajnjem istoku pretežno ili djelomice sunčano, uz najvišu dnevna temperaturu između 1 i 6, na Jadranu od 10 do 15 °C. U utorak će biti pretežno sunčano uz malu naoblaku. Ujutro je u unutrašnjosti moguća magla ili niska naoblaka, ali kratkotrajnija nego proteklih dana

U utorak u unutrašnjosti vjetar slab, a na Jadranu će puhati slaba i umjerena bura koja će na sjevernom dijelu još uvijek povremeno biti jaka. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od -6 do -2 a na Jadranu od 3 do 8. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 3 do 7, a na Jadranu od 10 do 14°C.

U srijedu će biti pretežno sunčano. Ujutro je u unutrašnjosti moguća kratkotrajna magla. U unutrašnjosti će puhati slab vjetar, a na Jadranu slaba i umjerena bura u priobalju, a sjeverozapadnjak na otvorenom. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od -6 do -2 a na Jadranu od 2 do 7. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 7 do 11, a na Jadranu od 12 do 16°C.

U četvrtak će i dalje biti pretežno sunčano. U nizinama unutrašnjosti ujutro je moguća kratkotrajna magla, osobito blizu većih vodenih površina. U unutrašnjosti će puhati slab vjetar, a na Jadranu slaba i umjerena bura u priobalju, a sjeverozapadnjak na otvorenom. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od -4 do -1 a na Jadranu od 6 do 11. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 7 do 11, a na Jadranu od 13 do 17°C.

U petak prijepodne posvuda pretežno sunčano. Od sredine dana mjestimice više oblaka, a ponegdje će postojati i mala mogućnost za malo kiše. Vjetar posvuda slab. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od -3 do 1 a na Jadranu od 7 do 11. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 6 do 10, a na Jadranu od 11 do 15°C.

Prema trenutnim prognostičkim materijalima, u subotu se vrijeme neće značajnije mijenjati. U nedjelju ipak nešto nestabilnije pa će postojati veća vjerojatnost za mjestimičnu kišu.