NAPAD NA BRUXELLES

Petrov: Zlo nikada neće pobijediti demokraciju

22.03.2016 u 15:04

Bionic
Reading

Potpredsjednik Vlade i predsjednik Mosta Božo Petrov danas je, izrazivši solidarnost s obiteljima žrtava i cijelim belgijskim narodom, istaknuo da zlo nikada neće pobijediti demokraciju

'Naše su misli s obiteljima žrtava, s njihovom rodbinom i prijateljima, s cijelim belgijskim narodom. Zajedno smo, ujedinjeni u borbi protiv terorizma. Zlo nikada neće pobijediti demokraciju', napisao je Petrov na svom Facebook profilu.


Izrazivši sućut obiteljima poginulih, predsjednik SDP-a Zoran Milanović na svom Facebook profilu poručio je kako nas bezuman akt mržnje i nasilja u Bruxellesu upozorava da u borbi protiv terorizma, najvećeg zla današnjice, moramo stajati ujedinjeni.

'Pred Europom se nalaze izazovi i prijetnje pred kojima ne smijemo pokleknuti jer koliko god svijet bio surov, naša je dužnost da stanemo u obranu temeljnih ljudskih vrijednosti i slobode', napisao je Milanović.
 
Kandidat za predsjednika SDP-a Zlatko Komadina poručio je da je užasno to što se događa u srcu EU. 'Izražavam sućut europskim građanima, a posebno obiteljima stradalih. Ovo je napad na vrijednosti na kojima je nastala slobodna Europa', napisao je Komadina na svom Facebook profilu.