PREBRZO ULETIO U ZAVOJ

Petero teško ozlijeđenih u prometnoj nesreći kod Slavonskog Broda

04.08.2019 u 08:10

Bionic
Reading

Pet osoba teško je ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu navečer nedaleko od Slavonskog Broda, izvijestila je u nedjelju ujutro brodsko-posavska policija.

U mjestu Šumeće, 26-godišnji vozač oko 19 sati upravljao je osobnim automobilom slavonsko-brodskih registracijskih oznaka, u kojem su se još nalazili 36-godišnjak, 22-godišnjak, 32-godišnjak i 18-godišnjak.

Vozač automobila nije prilagodio brzinu kretanja prilikom ulaska u zavoj, te je izgubio nadzor nad upravljačem, prešao s kolnika na travnatu bankinu, a potom je uslijed zanošenja vozila sletio u odvodni kanal i udario u rub kolnog ulaza, utvrdila je policija očevidom.

Prilikom udara u kolni ulaz, 18-godišnji i 22-godišnji putnici su ispali iz vozila.

Na mjesto događaja su izašli policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, Dobrovoljnog vatrogasnog društva Stupnički Kuti i Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod te djelatnici Hitne medicinske pomoći koji su unesrećenima odmah pružili liječničku pomoć. Potom su ih prevezli u Opću bolnicu 'Dr. Josip Benčević' gdje su zadržani na daljnjem liječenju.

Policija protiv 26-godišnjeg vozača podnosi odgovarajuću kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.