NEVJEROJATNO

Pavle Kalinić napao Sandru Križanec: Žalosno je da vam jedna dama spominje majku i prijeti da će vas raz**bati! Novinarka uzvraća: Možda nije imao odgovor na neka pitanja

31.03.2020 u 13:24

Bionic
Reading

Josip Atalić, voditelj tima stručnjaka sa zagrebačkog Građevinskoga fakulteta koji provjeravaju statiku zgrada stradalih u potresu, poručio je u utorak da građani trebaju biti strpljivi kako bi se iznašlo optimalno rješenje za sve. Atalić je govorio na konferenciji za novinare koju je sazvao Pavle Kalinić, šef Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba, koji se tom prilikom obrušio na novinarku televizije N1

'Puno inženjera love u mutnom i daju ponude za sanaciju zgrada, dok drugi volontiraju. Trebalo bi sustavno, poštivajući struku koja je dugo bila zanemarivana, dati optimalno rješenje za sve. Nadam se da neće biti još potresa jer oni bi napravili veću štetu', rekao je Atalić.

Pavle Kalinić poručio je da nije vrijeme prozivanja i prikupljanja jeftinih političkih poena.

'Gradonačelnik Bandić je prvi od vlade tražio da se promijeni zakon i povisi postotak odštete, ali on neće nikome mazati oči. Ulaže se maksimum truda da se što više štete nadoknadi građanima', poručio je pročelnik Ureda za upravljanje u kriznim situacijama Grada Zagreba.

Na početku konferencije za novinare ispričao je kako je jutros trebao gostovati na N1, ali je 'bio prisiljen otići iz zgrade', nije stigao ni do TV studija.

  • +7
Pavle Kalinić i Josip Atalić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

'Kada su me ozvučili novinarka, ne znajući da sam ozvučen, spominjala mi je mamu, prvo Bandiću pa Kaliniću i da će me namjerno razj.....kad uđem u studio. Otišao sam kod Ladišića i požalio se na ponašanje gospođe Križanec. Žalosno je da mi koji se odazivamo i na dispoziciji smo medijima, da vam domaćini spominju sve i da jedna dama govori da će razj... majku', rekao je Pavle Kalinić.

  • +59
Zagreb - četvrti dan od razornog potresa Izvor: Cropix / Autor: cropix

Sandra Križanec, urednica emisije 'N1 Studio Live' iznijela je u programu svoju verziju događaja, poručivši da Kalinić nije poštivao mjere u dva studija.

Došlo je do verbalnog razračuna, 'možda i zbog toga što je očekivao pitanja na koja ili nema odgovor ili nema odgovor u pravom trenutku', kazala je Križanec.