bm 365

Pavičić Vukičević: U četvrtak ćemo biti korak bliže tome tko će biti kandidat naše stranke za gradonačelnika Zagreba

08.03.2021 u 19:24

Bionic
Reading

Prva žena Grada Zagreba Jelena Pavičić Vukičević kazala je će u četvrtak na stranačkim tijelima obaviti važan razgovor i biti korak bliže rješenju oko toga tko će biti kandidat stranke BM 365 za gradonačelnika Zagreba

'Ja o tome doista nikada nisam razmišljala, no činjenica da su mnogobrojni, ne samo članovi Stranke rada i solidarnosti, nego i mnogobrojni sugrađani proteklih dana su davali podršku vjerojatno zato što s druge strane čuju i teške riječi i prijetnje, prijetnje otkazima, prijetnjom ukidanja socijalnih prava i ja zato u ovom trenutku imam obvezu reći da ne samo da ćemo mi učiniti sve, nego da ćemo garantirati svim Zagrepčanima istu kvalitetu usluge, ali i nastavak konzumacije usluga i socijalnih prava koje Zagrepčani danas imaju.

Mi ćemo u četvrtak održati prve sastanke u stranci, kao što znate ja sam osnivala tu stranku zajedno s kolegama i sada je jedino pošteno s istim tim kolegama sjesti za isti stol i dogovoriti se', kazala je Pavičić Vukičević dodavši da će tad biti koroak bliže rješenju.

Upitana vidi li nekog tko bi umjesto vas mogao preuzeti s obzirom da se spominju Ivica Lovrić, Pavle Kalinić, Mirka Jozić, Olivera Majić kazala je da bi svi to mogli.

'Ja doista imam povjerenje u svoje kolege i mi smo svi bili Bandićev tim. Mi se toga ne sramimo, spremni smo odraditi ne samo ove mandat nego i sljedeći koji dolazi. Vjerujte da ćemo mi dati najbolje rješenje, a jednako sam tako i sigurna da će naši sugrađani odabrati ponovno najboljeg kandidata na izborima', kazala je gradonačelnica u RTL-u Danas.