stranački šef

Paus uzvratio Milanoviću: Za razliku od SDP-a, IDS-om ne vladaju bivši predsjednici

21.03.2024 u 15:39

Bionic
Reading

Predsjednik IDS-a Dalibor Paus izjavio je u četvrtak, komentirajući izjavu Zorana Milanovića da "IDS ima lidera koji se javlja iz nekakvog tajlandskog resorta i upravlja strankom", misleći na Ivana Jakovčića, da za razliku od od SDP-a, IDS-om ne vladaju bivši predsjednici

"IDS ima lidera koji se javlja iz nekakvog tajlandskog resorta i upravlja strankom. To nije dobro za tu stranku. Mi ćemo IDS-u biti konkurencija. Shvaćam da nisu htjeli na zajedničku listu, svatko ima izbora pa i IDS, ali IDS će ići tamo gdje je interes ovog naroda, hrvatske i europske Istre", rekao je Milanović za posjete Puli o izlasku IDS-a iz koalicije zbog njegove kandidature za premijera.

"Ako sam ja dobro shvatio, IDS će na kraju podržati mene za premijera. To je dobro, ja navijam za njih, dižem palac gore za njih. Mi ćemo se ponovno negdje naći, kao što sam odlično surađivao godinama s Borisom Miletićem. On i IDS su 2015. godine dali ruke kad je trebalo suzbiti Karamarka u tom užasno teškom i napornom vremenu", istaknuo je Milanović dodavši kako vjeruje da IDS više nema nikakve veze s Jakovčićem.

O nikad zaživjelom projektu Brijuni Rivijera Milanović je rekao "kako je "Brijuni rivijera bila Jakovčićeva egzibicija" na koju je on pristao. Pritom se založio za podizanje kvalitete na otočju Brijunima.