golema tragedija

Pas izgrizao dvomjesečnu bebu, liječnici se bore za njen život

22.03.2019 u 20:38

Bionic
Reading

Pas je izgrizao bebu u petak u popodnevnim satima u mjestu Repaš blizu Koprivnice. Djevojčica je prvo dovezena u Zavod za hitnu medicinu u Koprivnicu, a zatim, s teškim ozljedama glave, u zagrebačku Klaićevu bolnicu.

Beba je stara 59 dana, ima ozlijede glave i prijelome kostiju, životno je ugrožena i trenutačno je na operaciji, rekao je za 24 Sata Goran Roić, ravnatelj Dječje bolnice u Klaićevoj.

Jutarnji list piše, da je Policija je o ovom nemilom događaju informaciju dobila oko 14.45 sati sa Zavoda za hitnu medicinu iz Koprivnice.

Prvi pregled u Zagrebu obavljen je u 19 sati, nakon čega je obavljena hitna operacija. 'Riječ je o kraniocerebralnoj traumi što znači da je oštećen mozak i kost glave odnosno ima višestruke prijelome. Ima krvarenje, stradalo je i moždano tkivo. Dijete je kritično', rekao je za Jutarnji Roić.

Stradala beba se trenutno nalazi na odjelu intenzivnog liječenja.

Iz Policijske uprave koprivničko-križevačke, potvrđeno je kako se radi o argentinskoj dogi, a također lokalni portal klikaj.hr doznaje da je pas u vlasništvu 45-godišnjeg oca nastradalog djeteta.