UKRALI 90 TISUĆA EURA

Otac i sin privedeni zbog pljačke dubrovačke zračne luke: Sin bio u vezi s djelatnicom?

25.10.2019 u 15:22

Bionic
Reading

Muškarac (45) i njegov sin (22) u petak ujutro privedeni su pritvorskom nadzorniku jer se sumnja da su u ponedjeljak opljačkali zaštitara u Zračnoj luci u Dubrovniku.

Jedan od njih već je poznat policiji zbog niza kaznenih djela. Sumnja se da je u pljački sudjelovalo još osoba. Istraga se nastavlja.

Glasnogovornica PU dubrovačko-neretvanske policije Davorka Bečić izjavila je kako su osumnjičeni tijekom jutra privedeni pritvorskom nadzorniku.

'Radi se o 45-godišnjaku i 22-godišnjaku. Čeka se njihovo odvođenje na Županijsko državno odvjetništvo', kazala je glasnogovornica.

Na pitanje je li pronađen otuđeni novac, glasnogovornica je izjavila: „Za sada o tim informacijama, vam ne bih davala više detalja. U tijeku je i dalje krim istraživanje, radi prikupljanja novih dokaza pa ćemo s takvim informacijama malo pričekati", valja Dnevnik.hr.

Glasnogovornica nije mogla potvrditi informaciju da se još neke osobe povezuju s ovom pljačkom, točnije ženska osoba koja je povezana s organizatorom pljačke, a koja navodno radi u Zračnoj luci.

Dvojica naoružanih muškaraca u ponedjeljak u 7 sati i 40 minuta na motociklu su u dubrovačkoj zračnoj luci ukrala torbu s, neslužbene su informacije, 90.000 eura zarađenih za vikend. Pljačkaši su oteli novac zaštitaru i pobjegli.

  • +7
Otac i sin privedeni zbog pljačke zračne luke u Dubrovniku Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell/PIXSELL