OSJEČKI MANIJAK

Optužuju ga za seksualne napade koje nije počinio

08.04.2009 u 22:18

Bionic
Reading

Takozvani osječki manijak Marijo Semper, osumnjičen je za za dva silovanja i deset slučajeva bludničenja. No čini se da ipak nije počinio sva nedjela za koje se tereti

Jedna od napadnutih žena, prije tri mjeseca na prepoznavanju na policiji, tvrdila je da je je baš Semper napastovao. Svoj iskaz temeljila je na ogrebotini koju je Semper imao na ruci. Naime, druga žrtva rekla je da je prilikom napada manijaka ogrebala po ruci.

No nije ovo jedina nelogičnost. Spomenuta žena jasno je vidjela napadača jer je bio licem okrenut prema njoj i udaljen samo nekoliko centimetara. Tvrdila je da ima plavu kosu i plave oči. Optuženi Semper ima smeđu kosu i tamne oči.

Njezino svjedočenje dodatno potkrepljuje sumnje koje su se pojavile još u istrazi, a to je da Semper u inkriminirano vrijeme od rujna do kraja prosinca lani nije 'operirao' sam, odnosno da je manijaka bilo više. Svojevrsni alibi Semperu na suđenju pružio je i njegov poslodavac Vlado Kordić, vlasnik kafića Kenta. Izjavio je da je Semper od početka kolovoza pa do uhićenja krajem kolovoza, koliko je bio zaposlen u kafiću, radio poslijepodnevne smjene, od 16 do 23 sata.

Po tome, barem četiri od 12 žrtava nisu njegove! A desetak dana nakon Semperova uhićenja prijavljena su dva nova bludničenja, piše Jutarnji list.