hak upozorava

Oprez, životinja na A4 kod čvora Varaždin i na A6 kod čvora Vrata

  • Autor: Bi. S. / Hina
  • Zadnja izmjena 22.07.2021 07:26
  • Objavljeno 22.07.2021 u 07:26
Pojačan promet prema moru na naplatnim kućicama Lučko

Pojačan promet prema moru na naplatnim kućicama Lučko

Izvor: Pixsell / Autor: Željko Hladika/PIXSELL

Opasnost je od naleta na životinju na kolniku: na autocesti A4 Goričan-Zagreb između čvorova Varaždin i Varaždinske toplice i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb kod čvora Vrata, izvijestio je u četvrtak Hrvatski auto-klub

Zbog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina vozila).

Pojačan je promet na gradskim cestama, obilaznicama, te pojedinim graničnim prijelazima.

U vrijeme pojačanog prometa mogući su vožnja u kolonama i povremeni zastoji na pojedinim dionicama državnih cesta i na autocestama, u blizini odmorišta, kod ulaza ili izlaza s autocesta te na dionicama cesta gdje traju radovi.

Večeras 22./23. srpnja od 21 do 5 sati zbog radova zatvara se županijska cesta kroz naselje Plano na području Trogira. Obilazak: od raskrižja Plano (Trogir)- DC8- DC58 Seget- raskrižje DC58 i ŽC6112 Prapatnica-ŽC6112 raskrižje Prgomet-za A1 i obratno.

Danas 22. srpnja od 9 do 17 sati zatvara se državna cesta DC512 Makarska-Ravča od Višnjice do naselja Kljenak. Obilazak: Makarska-Gornje Igrane-županijskom cestom Ž6199, (D512) Šošići-Kozica (D62), te državnom cestom D62, Kozica- Ravča i obratno.

Zbog povremeno pojačanog prometa i aktualnih epidemioloških kontrola na većini graničnih prijelaza moguća su čekanja u putničkom i teretnom prometu. U pomorskom prometu nema poteškoća.

Odgađa se početak plovidbe na međunarodnoj liniji Zadar - Ancona za 2. kolovoza. 

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!