'OVO JE ZASTRAŠIVANJE'

Opet provala u kuću Milana Kujundžića!

Bionic
Reading

Ponovno se dogodila provala u kuću dr. Milana Kujundžića, poznatog kirurga i predsjednika Hrvatske zore, u njegovoj rodnoj Ivanbegovini. U samo tjedan dana to je druga provala, ali baš kao i kod prve, iz kuće mu nije ništa ukradeno, već su razbijena vrata i prozor te isprevrtan namještaj i izvađene police, izvještava Slobodna Dalmacija

Druga provala najvjerojatnije se dogodila u noći s petka na subotu jer su u subotu Kujundžićevi sumještani otkrili da su razbijena vrata na kući. Komentari na ponovnu provalu u kuću poznatog Imoćanina skoro pa svi su vrlo oštri i upućuju na to da nije riječ o običnim provalnicima, već da oni idu na zastrašivanje, što cijeloj priči daje posve drugu dimenziju.

'Provala je izvedena profesionalno. Kako počinitelj dosad nije otkriven, a provale su se odvijale uoči i nakon europskih parlamentarnih izbora, dalo bi se posumnjati da nekome smeta političko djelovanje prof. Kujundžića i odlični rezultati ostvareni u Imotskoj krajini', rekao je za Slobodnu Dalmaciju dr. Tomislav Petričević, predsjednik Hrvatske zore Imotski.