stigle autocisterne s vodom

Opet je puknuo cjevovod na Trešnjevci i to na predjelu Srednjaka

15.10.2021 u 11:29

Bionic
Reading

Kako javljaju iz Holdinga, tijekom jutra opet je puknuo cjevovod na Trešnjevki, no ovaj put riječ je o predjelu Srednjaka

“Zbog puknuća cjevovoda bez vode je dio potrošača na Trešnjevci, u Ilirskoj i Predovečkoj ulici te u Ulici kraljice Jelene u Donjem Gradu”, izvijestili su pa dodali kako je opskrba pitkom vodom osigurana autocisternama.

Inače, ovo je treće puknuće cjevovoda na području Trešnjevke u posljednjih mjesec dana. Podsjetimo, prvo je puknuo cjevovod na Selskoj cesti, u blizini križanja s Ozaljskom, a onda je do puknuća došlo i za desetak dana nešto iznad prvotne lokacije, na križanju Baštijanove i Selske, javlja portal Zagreb info.

  • +14
Poplava na Trešnjevci Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic / CROPIX

Tom prilikom poplavljeni su domovi, ali i škola te đački dom. Promet je tom dionicom par dana bio zatvoren, no u konačnici se sve vratilo u normalu. Na stranici Vodoopskrbe i odvodnje stoji i kako se za navedena puknuća još uvijek zaprimaju prijave štete na imovini. Kontakt se ostvaruje putem e-maila: vio.prijavastete@zgh.hr te telefona: 01 6163 285.