PJESMA U KAMPANJI

Operni pjevač na HTV-u zapjevao Šeksu

21.11.2011 u 13:52

Bionic
Reading

Jedan od aduta Saveza za promjene Ivana Pernara na parlamentarnim izborima, operni pjevač Dali Mor, gostujući u HTV-ovom sučeljavanju čak je i zapjevao, a djelić operne arije posvetio je protukandidatu na izborima, HDZ-ovcu Vladimiru Šeksu

Sučeljavanje kandidata na izborima za Hrvatski sabor u Četvrtoj izbornoj jedinici u HTV-ov studio u nedjelju je dovelo šaroliko društvo, a među njima je bio i operni pjevač Dali Mor, solist osječkog HNK i prvi na listi Pernarovog Saveza za promjene na sjeveru Slavonije.

Zatraživši repliku Vladimiru Šeksu, prvom na listi HDZ-a za 4. izbornu jedinicu, Dali Mor je izrazio zadovoljstvo činjenicom da se 'državni tužitelj Mladen Bajić trgnuo i radi istrage o korupciji koje su upućene na HDZ-ovo tijelo'.

Potom je i zapjevao 'Ne želim tuđe, svoje ne dam…', izazivajući upozorenje voditelja da 'nema pjevanja u studiju', ali i konstataciju kako se radi o 'zanimljivom načinu privlačenja glasova' te 'pobrao pljesak' dijela protukandidata.

Operni pjevač Dali Mor svoj je građanski aktivizam iskazao na protuvladinim prosvjedima početkom godine u Zagrebu i Osijeku, kad je i prosvjednicima zapjevao arije iz opere 'Nikola Šubić Zrinski'

Dali Mor pjeva Šeksu