MASLENICA - SV. ROK

Olujna bura zatvorila promet na autocesti A1

28.01.2011 u 09:08

Bionic
Reading

Zbog olujne bure za sav je promet zatvorena dionica autoceste A1, između čvorova Maslenica i Sveti Rok

Državnom cestom Maslenica - Zaton Obrovački mogu prometovati samo osobna vozila.

Na dionici autoceste A6 Rijeka - Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica u smjeru Rijeke zabrana je za vozila teža od 3,5 tone, vozila s natkrivenim teretnim prostorom, autobuse, motocikle i vozila s kamp prikolicama.

Paškim i Krčkim mostom, te dionicom Jadranske magistrale (D8) od Bakra do Senja zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama (I. skupinu vozila), a od Senja do Svete Marije Magdalene za kombi i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (II. skupinu vozila).

Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Gorskom kotaru, dionicom autoceste A6 Rijeka - Zagreb, između čvora Kikovica i tunela Tuhobić.
Opreznije treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima u većem dijelu unutrašnjosti, posebice dionicom autoceste A 1, između Ogulina i tunela Mala Kapela zbog ledene kiše.
Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok ostali moraju imati zimsku opremu, u Lici, na državnoj cesti D 42 Josipdol - Poljanak.

Na graničnim prijelazima nema čekanja.

Trajekt na relaciji Valbiska - Lopar prevozi samo osobna vozila. U prekidu je katamaranska linija iz Rijeke prema otoku Pagu.

Više informacija na stranicama Hrvatskog autokluba