nova šefica povjerenstva

Novaković: Nije mi žao što sam bila jedini kandidat

02.03.2018 u 16:07

Bionic
Reading

Novoizabranoj predsjednici Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa Nataši Novaković nije žao što je danas bila jedini kandidat u Saboru za to mjesto. Njezin izbor tajnim glasovanjem podržalo je 78 saborskih zastupnika. U svojem prvom obraćanju javnosti je poručila: Radit ćemo timski

'O predmetima sada neću razgovarati jer ih još nisam vidjela', poručila je novoizabrana predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa, donosi N1.

Vjeruje kako će s timom riješiti izazove i zadaće koje su ispred njih.

'To nije posao jedne osobe, timski ćemo raditi. Svakako ćemo raditi na dizanju digniteta institucije, a na tome mogu zahvaliti i bivšoj predsjednici, i boljoj regulaciji sukoba interesa', rekla je Novaković dodajući kako je njezin izbor bio da se javi za ovaj posa te da to nema nikakve veze s HUP-om.

  • +26
Nataša Novaković Izvor: Cropix / Autor: Željko Puhovski

'Moj posao u HUP-u je bio tržište rada i društveno odgovorno poslovanje. To nema veze s poslom koji ću sada raditi u Povjerenstvu. Naravno da poznajem veliki broj ljudi. Ukoliko dođe predmet u kojem mislim da sam u sukobu interesa, izuzet ću se', rekla je ona.

Na novinarski upit o svojoj prethodnici Daliji Orešković je odgovorila:

'Mogu samo svojim radom dokazati kakva ću biti. Ona je super radila svoj posao'.