POLICIJA TREBA POMOĆ

Pronađen nestali devetogodišnjak iz Zagreba

27.08.2019 u 11:42

Bionic
Reading

Dječakova majka objavila je vijest o nestanku sina u nedjelju na Facebooku, a informacije o djetetu objavljene su i na MUP-ovim stranicama Nacionalne evidencije nestalih osoba

Prema navodima majke i stranice nestali.hr, devetogodišnji David Đukić nestao je ove nedjelje 25. kolovoza na području Kustošije u Zagrebu. Visok je oko 130 centimetara, ima 30-ak kilograma, tamnoput je i tamnih očiju.

U trenutku nestanka imao je tamnoplavu potkošulju i traperice zavrnute do koljena.

U razgovoru za DNEVNIK.hr majka Anita Đukić rekla je da sumnja da je dijete kod oca. Od muža se rastala prije dva mjeseca. U tom razdoblju, tvrdi, otac nije ni pitao za djecu, a do njega nije uspio doći ni Centar za socijalnu skrb.

U subotu se David posvađao sa sestrom. 'Ma, neka bezazlena svađa', opisala je majka. No David je otišao od kuće. Majka priznaje da je dječak i ranije znao otići od kuće, ali, kako kaže, samo nakratko, da se ispuše ispred nje. Ovoga puta nije se vratio.

Zagrebačka policija potvrdila je za DNEVNIK.hr da je pronađen 9-godišnji dječak za kojim se tragalo nakon što je majka prijavila nestanak.