Nije sve crno ili bijelo, ima tu i nešto sivoga!

Nije sve crno ili bijelo, ima tu i nešto sivoga!

09.10.2013 u 12:43

Bionic
Reading

Siva je (ne)boja koja se u mojoj garderobi nalazi samo u tragovima. No, najnovija kolekcija hrvatskog branda VAIN natjerala me da se po prvi put u životu zaljubim u nju.


Kada gledam ove fotografije koje su nastale na isti dan kad i one tributetoKurt Cobain (ukoliko još niste možete ih pogledati ovdje), uviđam da je upravo siva idealan kontrast za ovu moju kolorističku fazu kose. Dok vam ovo pišem više nisam roza nego ljubičasta i jedva čekam kad ćemo Luka i ja napraviti neki photosession s još jednom predivnom Kevin Murphy nijansom.

body i sako: VAIN, ogrlica: Mammii Jewellery, prsten: Thesaurus


No, vratimo se mi VAIN-u čija me posljednja kolekcija uistinu bacila s nogu, a vidim da su to primijetili i drugi jer su dečki nominirani u kategoriji najboljeg mladog dizajnera na ovogodišnjem Elle Style Awards-u.

U prošlom ste editorial-u vidjeli dio ovog retro srebrnog body-ja, a danas vam želim pokazati predivno sivkasto odjelce s cifom sa strane koji se može otvarati i zatvarati po potrebi. Vrlo praktična stvarčica..posebno kada dođe do..znate već na što mislim. :) Od samog svojeg početka VAIN-ovci vrlo vješto koketiraju sa seksipilom, nimalo vulgarnim, taman kol'ko treba.

odijelo i body: VAIN, kopča: Luce Lu Handmades, cipele: United Nude, naušnica: HM

photo: Luka Nižetić

Ljudi moji, danas se nekako extra osjećam. Jest da je dan siv kao i moj outfit, ali nekako je dobar i prpošan. Opet sam dobila vjetar u leđa, osjećam se dobro, kreativno i puna sam nekog finog entuzijazma. Možda me podsvijesno uzela ona Andrićeva koje sam se jutros prisjetila istražujući po 'ko zna koji put opus jednog od najvećih naših pisaca i nobelistakojem je danas rođendan: 'Toliko je u životu bilo stvari kojih smo se bojali, a nismo trebali. Trebalo je živjeti.', Ivo Andrić

Budite mi dobri..sretni i kreativni uz moj omiljeni glazbeni broj Zoot Woman-a.