JESTE LI IH VIDJELI?

Nestala jedna djevojka i šest muških osoba

09.11.2012 u 18:07

Bionic
Reading

Sedmero ljudi nestalo je prošloga tjedna na području Hrvatske, a još se traga i za Zvonimirom Gregurićem (60), osobom nestalom u tjednu ranije. Najbliža policijska uprava rado će primiti vaše informacije o njima kako bi ih se što prije pronašlo. Informacije im možete dojaviti i na broj telefona 192 ili putem e-mail adrese nestali@nestali.hr. Tportal vam donosi njihove fotografije i profile kako biste se lakše uključili u potragu

Od sedmero ljudi, najduže nema 60-godišnjeg Joze Gelo. On se u subotu, 3. studenog, u sivoj pidžami udaljio sa zagrebačke adrese Mirogojska 8 i nestao.
Zatim je 4. studenog u Zagrebu nestao 15-godišnji Ivan Komadina. Ivan je otišao s adrese stanovanja Savski Gaj III, Put 8A te mu se izgubio svaki trag. Visok je 180 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči. Nije poznato u što je tada bio odjeven.

Franjo Podgorski (30) nije se vratio na kućnu adresu Ivana Mažuranića 179 u Kašini, otkuda je otišao prije pet dana, 5. studenog. Visok je 180 centimetara, jače je tjelesne građe, ima kestenjastu kosu, plave oči i okruglo lice, a na trbuhu ožiljak dužine pet centimetara.

Nadalje, istoga dana, 5. studenog, trag se u Zagrebu izgubio 17-godišnjoj Jeleni Dekanić. Kada je otišla s adrese Ilica 81 bila je odjevena u crnu jaknu s kapuljačom, podstavljenu umjetnim krznom, sive traperice i crnu majicu. Imala je smeđu torbicu i nosila je čizme. Visoka je 165 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima smeđe oči i ovalno lice, a policija nema njezinu fotografiju.

Dejan Belak (38) otišao je 7. studenog s adrese Bolnička cesta 32 u Zagrebu i još se nije vratio. On je visok 175 centimetara, slabije je tjelesne građe, ima smeđu kosu, plave oči i ovalno lice. Nosi dioptrijske naočale.

U srijedu, 7. studenog, nestale su još dvije muške osobe. S adrese Kneza Zdeslava 2 u Lugu Samoborskom, u nepoznatoj odjeći, ponovo je otišao Dalibor Petrovečki (19), visok 170 centimetara i crne kose, a s adrese prebivališta Zelingradska 65, Biškupec Zelinski otišao je 40-godišnji Ivan Uložnik. Ivan je visok 175 centimetara, jače je tjelesne građe, ima crnu kosu, kestenjaste oči i ovalno lice. Bio je odjeven u plavo-zelenu jaknu i plave traperice.