MONSTRUOZNO ZLOSTAVLJANJE

Natjerao suprugu na spolni odnos sa psima

30.03.2009 u 16:10

Bionic
Reading

Četrdesetsedmogodišnji muškarac iz Donjeg Miholjca svoju je (uskoro bivšu) suprugu seksualno zlostavljao na šokantne i najbizarnije načine

Njemu je u ponedjeljak na Županijskome sudu u Osijeku počelo ponovljeno suđenje za silovanje, odnosno radnje izjednačene s tim kaznenim djelom. Izjavio je da se ne osjeća krivim.

Stravični događaju dogodili su se 2. siječnja 2008. Uz prijetnje pištoljem, natjerao je 33-godišnju suprugu i njezinog navodnog 30-godišnjeg ljubavnika na oralni spolni odnos koji je on promatrao. To je učinio, kako je rekao, da se supruzi osveti za navodnu prijevaru, piše Jutarnji list.

No, suludi muškarac je ranije toga dana svoju suprugu još monstruoznije zlostavljao. Za taj je zločin već i služi zatvorsku kaznu. Nesretnu je ženu vrijeđao, udarao je šakom, stolcem i remenom te joj stavljao nož pod grlo. Nakon toga ju je prisilio na spolni odnos s tri psa te je silovao.

Donjomiholjački je monstrum dosad već pet puta osuđivan, jednom i zbog pokušaja silovanja. Sa suprugom ima dvoje maloljetne djece. Brakorazvodna parnica je u tijeku, a suđenje se nastavlja 14. travnja.