HT ODGOVARA KOTROMANOVIĆU

'Nastao je nesporazum, vjerujemo da smo i dalje najbolji partner MORH-u'

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 09.03.2012 21:51
  • Objavljeno 09.03.2012 u 21:10
T-HT Hrvatski telekom slika za korištenje službena

T-HT Hrvatski telekom slika za korištenje službena

Izvor: tportal.hr / Autor: Mladen Lončar

Nakon što je u emisiji Soundest radija ministar obrane Ante Kotromanović optužio telekom operatere T-Com i VIPnet da su 15 godina koristili releje Ministarstva obrane, a da za to nisu platili ni kune - stigla je reakcija iz HT-a

'U HT-u detaljnije provjeravamo ministrove navode, no možemo sa sigurnošću reći kako je princip našeg poslovanja korektnost i transparentnost te smo otvoreni za sporazumno rješavanje svih pitanja koje Ministarstvo obrane može imati s HT-om', odgovorila je glasnogovornica HT-a Maja Weber na Kotromanovićeve optužbe.

Naime, prema procjeni ministra Kotromanovića, MORH je od VIPneta i HT-a mogao zaraditi 15 milijuna kuna da su operateri plaćali releje Ministarstvu. Osim toga navodi da je nezadovoljan ugovorom s T-Comom iz 1999. godine prema kojemu troše 29 milijuna kuna godišnje na čvrste telefone. 'To je područje koje bi trebalo urediti. Ući ćemo u pregovore s drugim operaterima i tu ćemo u idućem razdoblju smanjiti dosta sredstava koje smo trošili za takve stvari', kazao je ministar u intervjuu Sondsetu, nezadovoljan reakcijom VIPneta i HT-a.

'Što se tiče navoda o ugovoru za fiksnu telefoniju, očito je nastao nesporazum jer raspolažemo s različitim informacijama, no vjerujemo da smo sa svojom ponudom, uslugom i iskustvom i dalje najbolji partner Ministarstvu', odgovaraju iz HT-a.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi