PROLAZNO OLAKŠANJE

Nakon ljetnih vrućina pljusak rashladio Zagreb

23.06.2013 u 18:40

  • +8

Nakon ljetnih vrućina pljusak rashladio Zagreb

Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: Grgur Zucko

Bionic
Reading

Baš kako su i najavili meteorolozi, pljusak je u popodnevnim satima rashladio Zagrepčane. Kiša je iznenadila samo 'odabrane', jer nije padala u svim dijelovima grada, no temperatura se zadržala na 27 stupnjeva Celzija. Za sutra se, pak, očekuje dramatično sniženje temperature

Meteorolozi su za popodne i najavili grmljavinsko nevrijeme i lokalne pljuskove, no na sreću - samo je pljuštalo i osim 'mokrih iznenađenja' za pješake i vozače, većih posljedica nije bilo. Pljuskovi su mogući i u nastavku dana.

Očekuje se da će u Zagrebu pretežno oblačno, povremeno s kišom, pljuskovima i grmljavinom, biti i sutra. Glavnina kiše padat će uglavnom sredinom dana, izvijestio je DHMZ. Puhat će umjeren, sredinom dana prolazno i jak sjeverni i sjeveroistočni vjetar.

Za sutra je također najavljeno zahlađenje. U glavnom gradu najtoplije će biti jutro i dio prijepodneva s temperaturom između 20 i 22 stupnja, zatim će biti postupno hladnije, pa bi se do kraja dana temperatura mogla spustiti i ispod 15 stupnjeva Celzijusa.