žestoka reakcija

Na vratima hotela u Imotskom osvanuo natpis: 'Zabranjen ulaz za SDP, Arsena Bauka i Nenada Stazića'

25.02.2021 u 20:08

Bionic
Reading

Na vratima poznatog imotskog hotela 'Zdilar' postavljen je u četvrtak plakat s natpisom: 'Zabranjen ulaz za SDP, Arsena Bauka i Nenada Stazića.' U potpisu - vlasnik hotela Teo Zdilar

'Ako već onaj ugostitelj tako javno gore u Rijeci može nekom zabraniti ulazak u svoj kafić, u ovom slučaju svim članovima HDZ-a, a ne znajući da među njima ima dobrih, poštenih i dobronamjernih ljudi, a loših ima svugdje u svim strankama, onda ja lijepo i transparentno zabranjujem ulazak u svoj hotel SDP-u, te imenom i prezimenom, Arsenu Bauku i Nenadu Staziću. Za razliku od onoga u Rijeci ja sam se lijepo i potpisao ispod da se zna tko je stavio taj plakat. A kako će ga tko shvatit, to me se ne tiče', rekao je Teo Zdilar za Slobodnu Dalmaciju.

'I još nešto slobodno napišite. Meni niti jedna stranka, ni političari nisu dali ovo što posjedujem, sve sam, prvo moj otac, pa ja, pa moj sin stvorili ovo što imamo. Ne treba mi ništa, niti od koga išta pitam. Državi uredno plaćam sve pristojbe i poreze i svoj sam gazda.

No, ako jedan Arsen Bauk dan nakon prošlogodišnjeg našeg karnevala, kojega punih sto i pedeset godina nisu mogli zabraniti predstavnici niti jedne vlasti koja je bila u Imotskom, a posebno u doba čvrstog komunizma, e sada u demokraciji i Hrvatskoj državi dolazi u Imotski, šeta ulicama i diže krivične prijave protiv organizatora našeg karnevala.

HDZ: Osuđujemo diskriminaciju prema članovima SDP-a

HDZ je na društvenim mrežama osudio potez vlasnika imotskog hotela 'Zdilar'.

'Premda je očito riječ o reakciji na objavu “Tri majmuna”, potez ugostitelja Zdilara je nedopustiv. Osuđujemo ovu diskriminaciju prema članovima SDP-a i protivimo se diskriminaciji zbog političkih uvjerenja', poručili su iz HDZ-a.

A Nenad Stazić, pa čuli ste ga dok je bio u Saboru što misli o hrvatskoj državi, koja ga hrani. Eto to su motivi zašto sam posebno njih istaknuo, da im je zabranjen ulaz u moj hotel, moje vlasništvo. Znači, ako ikada budu prošli Imotskim i namjeravali ući u moj hotel, bio tu ja, ili netko moj, nema im ulaza. Eto toliko', reče Zdilar, čija je objava plakata izazvala živo zanimanje po Imotskoj krajini.

,... stavio je natpis na vrata svog hotela i restorana kako je u njegove “dvore” zabranjen ulaz SDP-ovcima Arsenu Bauku i Nenadu Staziću.

Objavljuje Dugopolje.orgČetvrtak, 25. veljače 2021.