POVEZANO S POŽAROM?

Na ulazu u riječko groblje Kozala pronađen mrtav muškarac

01.03.2014 u 16:43

Bionic
Reading

Mrtav muškarac, koji je počinio suicid, pronađen je jutros oko 7 sati na ulasku u riječko groblje Kozala, izvijestila je primorsko goranska policija, a osim o tom događaju, izvijestili su i o požaru, koji je nekoliko sati ranije, oko jedan sat iza ponoći, buknuo u zgradi u Trinajstićevoj ulici u Rijeci i uzrokovao znatnu materijalnu štetu.

Iako su u izvještajima na nekim medijskim portalima povezali ta dva događaja, iz policije odgovaraju da ih zasad ne mogu dovesti u vezu, jer sve istražne radnje još nisu gotove.

Potvrdili su da je požar izbio oko jedan sat iza ponoći na drugom katu zgrade u Trinajstićevoj ulici, da se proširio i oštetio ukupno tri stana te da je uskoro ugašen. U požaru nije bilo ozlijeđenih, a očevidom je utvrđeno da je uzrok požara ljudska radnja.

Jutros je pak policija pronašla mrtvo tijelo muškarca na ulazu u gradsko groblje Kozala i očevidom se pokazalo da je riječ o samoubojstvu.

Na Zavodu za sudsku medicinu bit će obavljena obdukcija.

Prema pisanju portala, sumnja se da je požar uzrokovala ista osoba, koja je potom na ulazu u groblje Kozala počinila samoubojstvo.