GRIJANJE HEP-A

Na minus dva ostavili ljude bez plina i grijanja

  • Autor: Vinco Gazdik
  • Zadnja izmjena 22.11.2011 18:54
  • Objavljeno 22.11.2011 u 17:23
Zbog radova HEPa na odorizacijskom postrojenju Slatinčani bez grijanja

Zbog radova HEPa na odorizacijskom postrojenju Slatinčani bez grijanja

Izvor: tportal.hr / Autor: Vinco Gazdik

U školama je bilo ledeno zbog čega su učenici nastavni program slušali u kaputima i jaknama. U dječjim vrtićima prostor su zagrijavali kaloriferima, električnim grijalicama i klima-uređajima. Agroduhan radnike poslao kućama

Oko tri i pol tisuće kućanstava u Slatini nenadano je jutros oko devet sati ostalo bez plina, a time i grijanja. Na temperaturi od dva stupnja ispod nule uslijedile su brojne reakcije nezadovoljnih građana, a na telefonske pozive koje su uputili slatinskom HEP plinu, tvrde, nitko nije javljao.

U školama je bilo ledeno zbog čega su učenici nastavni program slušali u kaputima i jaknama. U dječjim vrtićima prostor su zagrijavali kaloriferima, električnim grijalicama i klima-uređajima. Slatinski Agroduhan, tvornica za proizvodnju i preradu duhana zbog novonastalih uvjeta radnike je poslao kućama. Nitko od njih nije obaviješten o isključenju.

Uzrok obustave dostave plina su, doznajemo kasnije, radovi na plinovodu u HEP-ove odorizacijske stanice. Zlatko Tonković, direktor sektora za pogon i održavanje HEP-a u Osijeku, nadležnog i za slatinsko područje, kaže kako je riječ o nužnim i hitnim radovima koji nisu mogli čekati drugo vrijeme. Tvrdi da su građani trebali biti obaviješteni dopisom koji je poslan medijima, koji, opet, mediji nisu primili. Radovi su završeni u popodnevnim satima kada je osigurana i redovita isporuka plina.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi