DOBRODOŠLI U HRVATSKU!

Na Bačvicama napali i opljačkali Nijemca

13.08.2012 u 15:13

Bionic
Reading

Jutros oko tri sata 25-godišnji Jonas R., državljanin Njemačke, prijavio je policajcima na Bačvicama da ga je napalo nekoliko nepoznatih muškaraca

Nakon što su ga nekoliko puta udarili šakama u glavu, rekao je kako su mu ukrali novčanik s dokumentima i nešto novca. Rekao je da je s prijateljem bio u noćnom provodu nakon čega su se razdvojili. Otišao je u kabare klub u Ulici Matice hrvatske, a kad je iz njega izišao, napali su ga i opljačkali. Policajci su ga odveli na hitnu pomoć gdje su utvrđene lakše ozljede, udarac u oko i natučeni laktovi. Policija istražuje kako bi utvrdila što se točno dogodilo.

Kako je jučer na plažama na području makarske rivijere zabilježeno nekoliko krađa torbi i ruksaka, iz PU splitsko-dalmatinske apeliraju na turiste da više računa povedu o osobnim stvarima, da na plažu ne nose mnogo novca, nakit ili druge skupocjene predmete. Savjetuju im da obvezno zatvore sve prozore vozila i zaključaju vrata, da bicikle vežu za fiksne predmete, da osobne isprave i novac ne drže zajedno, da na skrovito mjesto stave ključeve, da stvari na plaži ne ostavljaju bez nadzora i da o svemu sumnjivom obavijeste policiju na broj 192.