NOVA PROGRAMSKA SHEMA

N1 uvodi večernji informativni program i emisiju o svemiru i tehnologiji

28.03.2022 u 16:55

Bionic
Reading

N1 Televizija u ponedjeljak je predstavila novu programsku shemu koja starta u travnju u kojoj se izdvaja dvosatna večernja informativna emisija u udarnom terminu te nova znanstvena emisija o svemiru i tehnologiji.

‘’Ovo je jedan od najvećih programskih iskoraka u posljednjih nekoliko godina jer ulazimo u 'prime time' koji je najzahtjevniji dio programa koji se tiče publike i gledanosti", kazao je direktor vijesti i programa N1 Tihomir Ladišić.

Rekao je da su se zo ovo pripremali dugo i jako. "Vjerujemo da će nam novi večernji termin donijeti puno novih gledatelja", dodao je.

Naglasio je i kako će N1 u novoj programskoj shemi biti jako vezan uz digitalne mreže. Najavio je i novi podcast novinarke i producentice Ivane Dragičević , ali i newsletter koji bi gledateljima pružao nove vijesti ujutro.

Producent kasnovečernje emisije Antonio Zavada najavio je kako će "late night news show" krenuti početkom travnja, a dvosatni program emitirat će se od ponedjeljka do četvrtka od 20 do 22 sata.

"Voditelji će biti Ivana Tomić, Ilija Jandrić, Ivan Hrstić i Nataša Božić Šarić. U sklopu tog programa bit će pregled dana, najzanimljive vijesti, ali i teme koje se tek otvaraju. Naziv emisije bit će 'N1 News Night'", kazao je Zavada.

U predstavljanju nove programske sheme N1 sudjelovali su i izvršna producentica Nera Valentić, meterologinja i voditeljica nove znanstvene emisije Tea Blažević te novinari, urednici i producenti Domagoj Novokmet, Igor Bobić, Ivana Dragičević, Ana Mlinarić i Ivana Tomić.